Nume de utilizator:

Parola:

ABC
Donate
Social

Autor Subiect: Reguli pt admini  (Citit de 3904 ori)

k3ops

  • Administrator
  • Membru JR
  • *****
  • Mesaje postate: 1375
  • Karma: +222/-8
  • Last Login:06 Oct 2015 - 20:15:44
  • Owner
    • Vezi Profilul
Reguli pt admini
« : 10 Iul 2010 - 11:24:04 »
Reguli pt ADMINI:

1. Nu se abuzeaza de comenzi de genul amx_say, amx_tsay si amx_csay,restart

2. Nu se fac locuri la cererea jucatorilor sau pentru prieteni apropiati.

3. Este interzis BAN / DESTROY / KICK / SLAY asupra altor admini.(REMOVE)

4. Nu aveti voie ca in timpul jocului sa puneti reguli noi pentrut playeri. Sunt valabile doar in momentul in care sunt puse intai pe forum si apoi pentru fiecare harta in parte.

5. ADMINUL are obligatia de a aplana orice conflict aparut in timpul jocului in primul rand prin atentionarea jucatorilor apoi cu aplicarea pedepselor cuvenite in functie de gravitatea conflictului.

6. Din momentul in care un admin intra pe server acesta devine impartial, neutru. Nu conteaza ca ?X, Y sau Z? �este prieten sau dusman. Prin urmare nu are voie sa faca diferente intre jucatori.

7.Atunci cand pe server sunt mai multi admini deciziile importante le ia cel cu rang mai mare, iar restul isi vor imparti in mod egal sarcinile ce le revin.

8. Sub nici o forma un admin nu va scoate banul dat unui JUCATOR care a jucat folosind cheat-uri (WallHack / OGC / AIM / etc.) fara o dovada concreta (prezentata tuturor adminilor).

9. In cazul in care adminul nu aplica pedepsele cuvenite celor care nu respecta regulile pe server i se vor diminua drepturile.

10.Schimbarea hartii curente inaintea expirarii timpului normal se face in ultimele 5 minute ramase din timpul regulamentar de comun acord cu adminii prezenti in acel moment pe server si verificati daca harta care doriti sa o puneti a mai fost jucata (say /harti). Daca sunt jucatori putini pe server, puteti schimba harta fara sa mai tineti cont de timpul ramas.

ATENTIE! NU schimbati harta daca sunt mai mult de 5 minute ramase din ea chiar daca unii jucatori cer acest lucru !

11. Banurile se dau prin comanda amx_banss timp nume motiv pentru:
- coduri (aim,wall,speed,etc.). Pentru acest tip de coduri banul este permanent (timp 0 reprezinta permanent; ex.: amx_ban 0 Costica Aim+Wall)

- limbaj, mai intai avertizati jucatorii sa pastreze un limbaj decent pe server iar daca continua cu injuraturile dati gag maxim 3 minute.Daca jucatorul da retry la gag veti da ban timp 100 minute pe motivul limbaj.Daca sunt adresate injuraturi grave la adresa unui admin, timpul poate fi de 150 de minute.

-Nu dati gag pt cele mai banale injuraturi !

-Folositi AMX_DESTROY doar pt codati !

-Nu dati gag mai mult de 3 minute !

-Nu mai dati ban pt mici insulte!

-Gag o sa dea serveru automat pt fiecare injuratura...

- pentru cei ce fac flood pe server cu afirmatii gen ?vot pe x este y harta? sau repeta ostentativ anumite cuvinte sau propozitii gag//kick

- se va acorda gag sau ban temporar(maxim 500 min) celor ce fac reclama pe servere(multi dintre ei au binduri ramase de pe alte servere).
 
ATENTIE!! Este interzis a se acorda BAN PERMANENT pentru limbaj !!!

12. Inainte de a da ban unui codat, stati spectator si faceti un DEMO (pentru aim, wall sau speed)pentru a avea dovada pe forum pentru banul acordat!

13. Nu modificati setarile cvar ale serverului, in special timelimitul unei harti! Folositi doar comenzile sv_unlag si mp_autoteambalance, mp_freezetime, mp_roundtime doar in cazuri speciale!

14.Orice problema ce priveste un admin, v-a fi discutata pe forum sau in privat cu unul din moderatori sau administratori.

15.Adminii au obligatia sa-si faca cont pe forum pentru a raspunde reclamatiilor!
16.Adminii inactivi pe servere sau forum vor fi sanctionati, pana la retragerea adminului.

17.Daca aveti admin si nu sunteti inregistrati pe forum pierdeti adminul!

18.Adminilor le este interzis sa foloseasca cuvinte triviale la adresa jucatorilor de pe servere. Jucatorii de pe servere se trateaza cu un minim de RESPECT.

19.NU abuzati de admin si nici NU vindeti/imprumutati adminul. Orice abuz de admin duce la suspendarea lui! Adminele sunt personale si orice folosire de catre alti jucatori va atrage dupa sine suspendarea acestora.

20.Este interzis a se folosi spray-ul cu conotatii indecente (poze sexy, porno, injuraturi) sau cu reclame catre alte site-uri sau servere. Jucatorii vor fi banati cu minim 500 minute pentru spray-urile indecente sau 500 de minute pentru cele cu reclama.

21.Cererile de UNBAN care nu sunt facute in maxim 1 luna de la primirea acestuia sunt NULE si NU SE VOR MAI LUA IN CONSIDERARE.

22.Adminii care vor folosi buguri :
-suspendarea adminului pe termen de 1 saptamana pentru exemplul negativ de care dau dovada!

Cearta intre admini se "pedepseste" cu 1 saptamana suspendare !!!
Folosirea comenzilor gen destroy/ban asupra altui admin duce la suspendarea pemanenta a adminului in cauza !!!

Cine nu respecta aceste reguli, va primi o suspendare de 1 saptamana. La urmatoarea recidiva, va primi 3 saptamani suspendare iar la a 3 a abatere se va suspenda permanent adminul fara drept de recuperare al acestuia !!!

---->> Regulile sunt facute de administratorul freeman si vor fi actualizate pe parcurs cu ajutorul vostru ! HAVE FUN
« Ultima Modificare: 17 Mai 2012 - 17:56:10 de DANNY »

 

SMF 2.0.2 | SMF © 2014, Simple Machines
SMFAds for Free Forums
Simple Audio Video Embedder

K3op$ by Cs.JoY-NeT.Ro

Lista cu servere de Counter Strike 1.6 (cs) | Servere CS 1.6 | Servere CS